Avenue

Kolekcija za jesen zimo 2005/2006 - “A V E N U E” Kolekcija je absolutno namenjena ulični modi, torej tistemu čemer pravimo frizerji salonska uporabnost. Ustvarili smo 4 različne looke:
- casual avenue (komercialno izražanje)
- funky avenue (nagajivo in razigrano izražanje)
- rock avenue (trdo in opazno izražanje)
- tarlight avenue (izzivalno izražanje)

Tako tehnike striženja kot barvanja nam dovolujejo uporabnost ... od ... do ..., kar pomeni da Avenue kolekcijo lahko uporabimo za komercialne videze, skrajne videze ali pa tudi samo za detajlne videze. Vse tehnike striženja kot barvanja lahko uporabimo na vseh dolžinah. Vse so unisex, kar je že značilnost našega dela zadnjih nekaj letih. Temeljimo predvsem na uporabnosti. Kot absolutno novost in drugačnost smo dodali še tehnike umetnega kodranja in voluminiziranja, vendar v novi obliki, ki ji pravimo razformiranje! V tehnikah striženja se poslužujemo graduacijskih tehnik v kombinaciji s postopnimi striženji. Odelitve nam še vedno narekujejo nepovezanost ter rahlo težo za volumen z zgornjh delov.Barvne tehnike se razlivajo pod zabrisanimi prečami in izhajajo iz krone oziroma iz središča težjega dela v oddelitvi striženja.

Značilnosti kolekcije avenue: - volumen, - gibanje, - kombiniranje z umetnim kodranjem las, - razformiranje oblike, - avenue barve z uporabo ohlajenih toplih barv (bakreno - pepleni toni, zlato - beige toni, iris in violet toni ...) in sexi videz!

Pričeska: KSFH team
Make up: Aurelia
Photo: Peter Marinšek
Design: B. Kramer / Filter urbane rešitve