Disimetric

Želeli smo ustvariti svobodomiselnost sedanjega časa, pri čemer nikakor ni inspiracij prejšnjih desetletij. Pozabite na sedemdeseta, šestdeseta, osemdeseta. Dismetric pomeni novodobni ulični rock"n"roll! Sama beseda DISMETRIC je zloženka besed disconnected (nepovezano) in asimetric (asimetrično). Kolekcija je sestavljena iz tehnik striženja in barvanja, ki jih lahko ustvarimo od komercialnih do precej močno izraženih efektov. Vse je odvisno od tega, kako močno ustvarimo asimetrijo in nepovezane efekte. Zanimivo je tudi to, da vse tehnike striženja lahko izvedemo asimetrično in nepovezano ali pa tudi samo nepovezano. Ravno tako lahko vse tehnike striženja uporabimo na vseh dolžinah las, pri čemer spreminjamo samo kot. Vse tehnike so zamišljene kot unisex.

DISMETRIC GIRLS Vsa striženja imajo precej mehko in nedefinirano konturno linijo, ki izgleda skoraj že rahlo prerasla. Sama asimetričnost je ravno tako precej mehka in se skorajda zliva iz krajše v daljšo stran. Nepovezani efekti so izraz oddelitev v trikotnikih in krogih z zgornjega dela glave in ravno tako padajo precej mehko in nedefinirano na spodnji del. Končni efekt je potem zelo zabrisan in sploh ni takoj opazen kot asimetričen in nepovezan. Za še dodatno mehkobo uporabimo dismetrične tehnike barvanja, ki jih izvedemo samo v dveh barvah. Osnovna barva je barva, ki je v celoti okoli nepovezane oddelitve, na korenskem pasu ter na konicah nepovezave. V sredinskem delu nepovezane oddelitve je širši pas kontrastne barve. Pridobljeni efekt z barvo je nekakšno večje površinsko razlivanje nepovezanega dela striženja na krajšo in daljšo stran.

DISMETRIC BOYS Unisex striženja so identično oddeljena pri moških in ženskah, le da pri moških ni asimetrij. Ne glede na dolžino las tudi tu izrazimo nedefiniran in mehak konturni predel. Barve pri dismetričnih moških so individualne.